VISAM Vibromotori

 Vibromotori - VISAM


VISAM Vibromotors

VISAM električni vibratori su dizajnirani za upotrebu u nizu industrija koje zahtevaju visoke performanse i pouzdanost. Oni su deo OLI grupe i distribuiraju se širom sveta preko OLI Trading filijala i lokalnih preprodavaca.

VISAM ERM su dostupni u širokom spektru dimenzionalnih karakteristika, što ih čini lakim za prilagođavanje različitim aplikacijama. Takođe su pogodni za upotrebu u opasnim okruženjima zahvaljujući svojim sertifikatima klase II, Divizija 2.

Posebne osobine

Jedna od VISAM-ovih najbolje čuvanih tajni je činjenica da oni zapravo testiraju, mere i popravljaju svoje komponente kako bi došli do savršenog vibracionog motora za vaše potrebe. Kompanija ima solidnu evidenciju od preko 30 godina inovacija i izvrsnosti u oblasti vibracionih mašina. Ukratko, oni su najbolja kompanija za rešenja za vibracione mašine koja će vašu kompaniju pokrenuti za kratko vreme. VISAM vam takođe pruža leđa najboljom garancijom u industriji i najkonkurentnijim cenama za svoje proizvode. VISAM ima dugu listu zadovoljnih kupaca, uključujući mnoge kompanije sa liste Fortune 500 u nekoliko industrija i sektora širom sveta. To je svedočanstvo nepokolebljive posvećenosti kompanije uslugama za korisnike, koja je oličena u njihovom dobro obučenom osoblju i njihovim stalnim inovacijama.

Aplikacije

Od 1994. godine VISAM je posvećen projektovanju i proizvodnji električnih vibratora za industrijske primene koje zahtevaju visoke performanse i pouzdanost. Trenutno je kompanija deo OLI grupe i distribuira se u više od 50 zemalja preko svojih podružnica OLI Trading i lokalnih preprodavaca.

VISAM električne vibratore su dizajnirali i napravili inženjeri za vibracije koji su specijalisti u ovoj oblasti u svom vrhunskom proizvodnom pogonu u Modeni, Italija. Uključuju najbolje u inženjerskom dizajnu, najnoviju tehnologiju i dobru proizvodnu praksu.

ERM motori se koriste u raznim proizvodima uključujući skenere, alate, GPS tragače, kontrolne palice i medicinske instrumente. Oni su takođe glavni pokretači povratne sprege sile, što je ekonomičan način dodavanja vrednosti proizvodu.

Visam električni vibratori su dizajnirani za upotrebu u industriji montažnog betona i doprinose dobijanju finalnog proizvoda željene kompaktnosti i robusnosti. Dostupni su u opsegu varijabilnih brzina (od 4000 do 6000 o/min) ili u modelima visoke frekvencije. Većina njih je dostupna sa sistemima za brzu montažu na postolje koji posebno zadovoljavaju zahteve sektora betona i montažnih zgrada, pošto vibratore obično treba često menjati između radova na oplatama.

Garancija

Vibromotori VISAM su projektovani i proizvedeni u Italiji uz najnoviju tehnološku obradu i komponente. Oni su podržani 29 godina iskustva u sektoru industrijskih vibracija i glavnim poljima primene.

VISAM vibratori su pokriveni jednogodišnjom ograničenom garancijom zbog grešaka u proizvodnji. Tokom ovog perioda, neispravni delovi će biti zamenjeni ili popravljeni besplatno. Međutim, Kupac je odgovoran za sve nastale troškove kao što su isporuka, porezi, zamena nepokrivenih delova i sve troškove treće strane koji nisu direktno povezani sa zahtevom za garanciju.

Vibromotori VISAM
>