Pužni transporter

Pužni transporteri za cement ES je postao sinonim za transportovanje cementa i prenošenje u fabrikama betona širom sveta. WAM je za 40 godina rada isporuči oviše od pola miliona komada. Danas je teško naći fabriku betona bilo gde u svetu koja ne ceni tehničke osobine ES-a.

Transporter za cement - ES


Modularni pužni transporteri - TU i sistem prenosa su visoko prilagodljivi i pružaju razna standardna rešenja za upravljanje praškastim i granularnim materijalima. Različiti modeli transportera i prenosa su dostupni u primenama kao što su proizvodnja betona, pre-smešani građevinski materijali, process proizvodnje stakla, i mnogih drugih. Puzni transporter cena pozovite.

Transporteri - TU
Pužni transporter od inox-a - TX

Pužni transporteri od inox-a - TX nudi mnogo rešenja za transport i prenos praškastih i granularnih materijala. Oni su odgovarajući za primene u kojima bilo koja kontaminacija materijala kojim se upravlja mora striktno biti isključena i gde je absolutna čistoća i perfektna otpornost na koroziju potrebna.

Posebno su korišćeni u uslovima tehnologije u proizvodnji brašna i stočne hrane, z aproizvodnju plastika i hemije, kao i u farmaceutskoj industriji. Dobri su za pužni transporter za kukuruz, pužni transporter za žitarice i puzni transporter za zito.

Pužni transporter od inox-a - CX
Puževi - spirale za pužne transportere
  • Rezervni delovi za pužne transportere