Pneumatski Vibromotori

Pneumatski Vibromotori

Pneumatski vibromotori OLI nude brza i efikasna rešenja za rukovanje materijalom. Bilo da se koriste u kantama za rasuti teret, vagonima, prikolicama za rasuti teret, kanalima i cevima ili kamionima, ove mašine mogu da smanje koheziju i međusobno blokiranje materijala i olakšaju njihov protok. Pogledajte više o pneumatskim vibromotorima.

Ne zahtevaju održavanje kada se koriste sa podmazanim vazduhom i pogodni su za upotrebu u spoljašnjim uslovima na malim i srednjim rezervoarima, kantama, žlebovima i cevima. Takođe imaju vrhunski dizajn koji smanjuje potrošnju vazduha do 50% u poređenju sa drugim kugličnim vibratorima.

Pneumatski vibratori S OR OT

Pneumatski vibro motori

Pneumatski vibro motori OLI raznih tipova


Pneumatski vibratori su svestran komad opreme koji može poboljšati efikasnost rukovanja rasutim materijalom. Oni takođe mogu pomoći da se ubrza proizvodnja u nekoliko industrija, uključujući građevinarstvo, poljoprivredu i farmaceutsku proizvodnju.

Da biste izabrali najbolji pneumatski vibrator za svoju biljku, prvo treba da razmotrite vrstu materijala sa kojim rukujete. Na primer, ako vaš objekat radi sa mokrim ili lepljivim materijalima, trebalo bi da investirate u pneumatski vibrator koji je pogodan za takve uslove.

Kada je u pitanju izbor vibratora, treba uzeti u obzir i izlaznu snagu uređaja. Na primer, ako vam je potreban vibrator da biste smanjili oticanje, najbolji izbor je električni vibrator koji proizvodi manju silu od pneumatskog.

OLIVIBRA asortiman pneumatskih vibratora nudi rešenja za sve vrste problema protoka materijala. Dostupni su u klipnim, rotacionim i kugličnim vibratorima.

OLIVIBRA pneumatski udarci isporučuju pojedinačne udare u određenom vremenskom roku, koji su idealni za tvrdoglave probleme sa protokom kao što su lepljivi materijal ili nakupljanje materijala. Mogu se koristiti u kantama, rezervoarima ili karoseriji kamiona za uklanjanje zaglavljenog proizvoda.

Ove jedinice su dostupne u 3 veličine i mogu se naknadno ugraditi bez bušenja ili pražnjenja kante. Njima se može upravljati pomoću tajmer kartice ili sa električnim, pneumatskim ili daljinskim sistemom upravljanja.

OLIVIBRA takođe nudi širok spektar stezaljki i postolja koji se mogu koristiti za montažu pneumatskih vibratora na oplatu na stalne lokacije, bez potrebe za zavrtnjima. Takođe su idealni za testiranje najbolje pozicije za montiranje vibratora pre nego što ga trajno instaliraju.

Pneumatski čekići od OLI


PS pneumatski čekić sa jednim udarom stvara udarni talas koji je posebno efikasan za pomeranje prašine i praha koji imaju tendenciju da se pakuju pod pritiskom ili lepe za zidove silosa ili rezervoara. To je efikasno rešenje protiv problema sa premošćivanjem ili udubljenjem i posebno je pogodno za naknadnu ugradnju postojećih konusa ili rezervoara, jer nije potrebno bušenje zida. Može da radi povremeno pri pritisku u rasponu od 3 do 6 bara (44 87 PSI).

OLI Vibrator proizvodi niz pneumatskih vibratora i čekića za upotrebu u različitim aplikacijama. To uključuje prosejavanje, homogenizaciju i mešanje. Njeni proizvodi su usklađeni sa UL94 i ispunjavaju zahteve prehrambene industrije.

Pneumatski klipni vibratori OLIVIBRA


Klipni vibratori se koriste za generisanje vibracione energije velikog udara da bi se olabavio i obnovio protok materijala u kantama, dozatorima za merenje težine, žlebovima i drugim aplikacijama za rasute materijale. Takođe su korisni za uklanjanje prašine ili krhotina zaglavljenih na zidu rezervoara ili zidova cevi i kao pogonske jedinice na vibracionim separatorima i transporterima.

OLI pneumatski klipni vibratori su napravljeni od livenog gvožđa ili anodiziranog aluminijuma za teške uslove za teške primene i dostupni su u različitim pozicijama za montažu. Laki su za rukovanje i imaju silu koja je efikasna za teško pokretne, lepljive materijale ili materijale sa visokom vlagom. Ne zahtevaju održavanje kada se koriste sa filtriranim/podmazanim vazduhom. Osnovan u Atlanti, Džordžija, sa preko pedeset godina iskustva i članstvom u velikoj međunarodnoj grupi proizvođača industrijske opreme, OLI USA je postao svetski lider u industriji vibracionih motora.

Dizajnirani da rade sa maksimalnom silom i frekvencijom, pneumatski klipni vibratori su dostupni u modelima sa udarnim (IM) ili sa vazdušnim jastukom (AC). IM modeli proizvode najveću silu i frekvenciju i idealni su za vibrirajuće kante, žlebove i dozatore za merenje, dok AC modeli smanjuju buku jer koriste vazdušni jastuk umesto udara metala o metal. Mogu se kontrolisati pomoću tajmera ili programabilnog kontrolera za isporuku višestrukih uticaja u različito vreme. Takođe su dostupni u modelima vagona sa klinastim nosačem za postavljanje džepova vagona.

Hidraulični vibromotori


Hidraulični vibromotor proizvodi visokofrekventne rotacione vibracije od ekscentrične težine koju aktivira eksterni hidraulični motor. Ovaj tip vibratora se obično koristi na rezervoarima za poboljšanje ispuštanja materijala i na mašinama za nekoliko namena kao što su transport, prosijavanje, dimenzionisanje ili sabijanje u različitim industrijama.

Ovi rotacioni vibratori su idealni za teške industrijske primene koje zahtevaju upotrebu dizajna koji nije potreban za održavanje. Ove jedinice su dostupne u modelima za fiksnu upotrebu i u prenosivim modelima da bi se prilagodili širokom spektru radnih okruženja, uključujući oštre korozivne ili vlažne uslove. Imaju sklop pogonske spojnice koji štiti osovinu motora, osovinu vibratora, ležajeve i zaptivke od nagrizanja ili naprezanja uzrokovanih vibracijama neuravnoteženih tegova.

Pored toga, ovi vibratori su robusni i ocenjeni za ekstremnu hladnoću ili toplotu, kao i za najneurednije, najprljavije ili najprašnjavije uslove, bez brige o električnim opasnostima. Lako se kontrolišu silu i amplitudu jednostavnim podešavanjem protoka hidrauličnog ulja.

Deca linija rotacionih vibratora dizajnirana je da zadovolji potrebe bilo koje industrijske primene, sa izlaznom snagom do 5.770 lbs. Mogu se montirati trajno ili prenosivo, i imaju specifične montažne i radne karakteristike koje pružaju efikasnije performanse u određenim aplikacijama.

Hidraulični vibratori kompanije OLI su popularan izbor za različite namene, uključujući zabijanje cevi i šipova, sabijanje tla i zvučno bušenje. Oni su tihi i ekološki prihvatljivi i mogu se koristiti pod vodom za siguran i kontrolisan rad u skučenim prostorima.

OLI proizvodi čitav niz hidrauličnih vibratora, od malih jedinica do velikih. Osnovan od strane inženjerskog tima sa preko 50 godina iskustva, oni pružaju najbolju tehnologiju vibracija na tržištu. Njihova korisnička usluga je takođe izuzetna.

 

>