Oprema Uređaji

Širok spektar opreme se koristi u industriji praškastih i granulastih materijala za obradu sirovina, formiranje proizvoda i rukovanje rasutom materijom. Ovi artikli uključuju vibratore, leptir ventile, merače nivoa i dozatore, refluksne peći, rotacione sita i separatore, fluidizaciju, filtere i mešalice.

Vibratori su vibracione mašine koje koriste motor sa vertikalnim kretanjem kao izvor pobude za proizvodnju niza različitih efekata, uključujući sabijanje, rastresanje, kretanje i agitaciju. Dolaze u različitim oblicima i mogu se konfigurisati za unutrašnju ili eksternu upotrebu.

Bez obzira da li tražite mali čekić vibrator koji će pomoći materijalu da se smesti, ili vam je potreban vibrator industrijske veličine za gradilište, S ima pravu vibratornu mašinu za vas. Imamo veliki izbor vibratora u različitim stilovima, veličinama i mogućnostima koji će zadovoljiti vaše potrebe primene.

Mešalice i mašine za mešanje praha

Različite mašine za mešanje suvog i mokrog praha koriste se za mešanje praha ili granula u konzistentnu distribuciju veličine proizvoda. Naša oprema za mešanje je dizajnirana za farmaceutsku, prehrambenu, hemijsku i druge industrije.


Rukovanje prahom i transport

Pneumatski transporteri nude vrhunski transport i zadržavanje praškastih čvrstih materija. Ovo omogućava minimalno curenje proizvoda i smanjen kontakt materijala i operatera. Oni takođe smanjuju kontaminaciju proizvoda, što ih čini idealnim za premeštanje opasnih ili korozivnih praškastih materijala.

Na primer, pneumatski transport metala, hemikalija, letećeg pepela i brašna je efikasan način za bezbedno i efikasno premeštanje ovih proizvoda kroz faze proizvodnje i prerade vašeg postrojenja.


Pužni transporteri i teleskopski utovarivači

Pneumatski ili fleksibilni pužni transporteri su isplativa i efikasna alternativa tradicionalnim transporterima sa fiksnim koritom ili kašikom. Ove svestrane i izdržljive jedinice mogu se instalirati na tlu ili montirati na plafon.

Ovi proizvodi su savršeni za rukovanje praškastim ili granuliranim sastojcima i mogu se instalirati u bilo kojoj veličini ili obliku kako bi se prilagodili vašoj aplikaciji. Mogu se koristiti zajedno sa drugom opremom za formiranje kompletnog, efikasnog i bezbednog sistema za transport praha.

U zavisnosti od prirode vašeg rada, pravi dizajn korita će obezbediti regulisan protok i sigurnost proizvoda uz minimiziranje prašine. Možete birati između nekoliko različitih dizajna korita i odrediti koji je najbolji za vašu specifičnu primenu tako što ćete razgovarati o procentu opterećenja, vrsti materijala i zahtevima za kapacitetom.

Zatim ćete morati da odlučite koji tip pužnog transportera je najbolji za vaš materijal i primenu. Možete birati između zaptivnih, zaobljenih ili bez osovine tipova vijaka. Dizajn korita će takođe uticati na maksimalnu brzinu i kapacitet transportera.

Odabir ispravnog proizvoda i dizajna korita će osigurati da vaš sistem za rukovanje prahom bude gladak i efikasan deo vaše proizvodne linije. Ulaganje u odgovarajuću mašineriju će sprečiti skupa i dugotrajna kašnjenja, koja mogu dovesti do gubitka prihoda i povećanih operativnih troškova.

>