SILOTOP FILTER - Vreme je za novi filter za tvoj silos!

SILOTOP FILTER - JEDINSTVENA AKCIJA - CENA NIKAD NIJE BILA NIŽA A DAJEMO I POKLON

  0  9
Dan
:
 
  1  1
Sati
:
 
  1  5
Minuta
:
 
  3  6
Sekundi

You missed out!

SILOTOP FILTER za silose za cement

SILOTOP filter za silose za cement

+381 65 208 93 13

Najbolje za vaš silos - SILOTOP filter

Gotovo je sa prašenjem i zagušivanjem filtera na silosu. Stari filteri sa vrećama i vibratorima su prošli vek. Koristite naše filtere sa pneumatski sistemom otresanja i kertridžima umesto vreća.

 • Površina filterskih elemenata 24m2.
 • Pritisak u sistemu otprašivanja 6bar.
 • Protok vazduha kroz sistem povećan za 30%.
 • Prečnik filtera 800mm - lako za ugradnju

Zamena kertridža nikad nije bila jednostavnija. Jedan čovek je dovoljan da zameni filterske elemente

Šta dobijate u akciji ODMAH MONTIRAJ novi

 FILTER NA SILOS!

Kompletan set potrebnih elemenata:

SILOTOP Filter 24M2

Filter SILOTOP sa pneumatskim sistemom otresanja filterskih elementata. Površina filterskih kertridža 24m2. Poklopac za zaštitu od vremenskih uslova. Robustan i predviđen za rad na otvorenom.

Flanšna - donji prsten

Da bi se filter montirao na silos, u setu dolazi i flanšna koja se zavaruje za silos. Na ovu flanšnu se filter pričvršćuje šrafovima i u slučaju potrebe za remontom jednostavno se demontira.

Kontrolna jedinica

Elektronski upravljana jedinica za kontrolu pritiska i paljenja duvaljki. Programira se brzina duvanja i ima pokazatelje rada filtera i sistema otresanja. Otporna na vodu i druge meteorološke uslove.

Komplet Kertridža

Filterski elementi napravljeni od posebnih materijala. U kompletu dolazi 7 elemenata ukupne filtracione površine 24m2. Lako se menjaju i, u zavisnosti od količine punjenja na dan, traju i do godinu dana.

PLUS POKLON

Specijalna Ponuda: SILOTOP Filteri za Silose za Cement

Otkrijte prednosti SILOTOP Filtera za industriju praškastih materijala!

SVEN Commerce DOO vam predstavlja najnoviju specijalnu ponudu na SILOTOP filtere za silose za cement, sada po ceni od samo 199.000 RSD! Uz svaki kupljeni filter dobijate GRATIS 7 kertridža kao dopunu za buduće zamene filterskih elemenata. Iskoristite ovu priliku, jer je redovna cena ovih filtera 247.000 RSD.

Zašto odabrati SILOTOP Filtere?

SILOTOP filteri su dizajnirani za efikasno otprašivanje cementne prašine koja se stvara prilikom usipanja cementa u silose. Ovi filteri osiguravaju čistoću vazduha koji izlazi iz silosa, zahvaljujući vrhunskim filterskim elementima kroz koje prolazi cementna prašina.

Ključne karakteristike SILOTOP filtera:

 • Efikasno otprašivanje: Vazduh iz filtera, potisnut ulaskom cementa, prolazi kroz filterske elemente SILOTOP filtera, eliminisajući cementnu prašinu.
 • Automatsko čišćenje: Svakih 30 sekundi, specijalni pneumatski ventili ispuštaju vazduh pod pritiskom od 6 bar u kontra pravcu, otresajući cement nakupljen na filterskim elementima.
 • Jednostavna zamena: Filterski elementi su lako dostupni i jednostavni za zamenu, omogućavajući nesmetan rad vašeg sistema.

Pouzdanost i dostupnost

Kod SVEN Commerce DOO, filterski elementi su uvek dostupni za kupovinu. Naša posvećenost kvalitetu i korisničkoj podršci osigurava da ćete uvek imati potrebne delove na dohvat ruke.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Naručite svoj filter po specijalnoj ceni od 199.000 RSD i obezbedite čistoću i efikasnost u vašoj industriji. Kontaktirajte nas danas i iskoristite poklon od 7 kertridža za buduće zamene filterskih elemenata.

Cena FILTERA

Standardna cena ovog filtera u našoj ponudi je veoma povoljna. Ona iznosi:

247 000 RSD

bez PDVa

Cena po akciji ODMAH MONTIRAJ novi SILOTOP FILTER NA SILOS!

Cena celog kompleta je:

199 000 RSD

Bez PDVa

+381 65 208 93 13

Šta još čekaš? Ah da, obećali smo i POKLON!

Uz ovu ponudu od 199 000 RSD uz filter dobijaš besplatno još jedan

 KOMPLET KERTRIDŽA

Vrednost ovog poklona je 53 000 RSD a ti ćeš ga dobiti BESPLATNO!

  0  9
Dan
:
 
  1  1
Sati
:
 
  1  5
Minuta
:
 
  2  0
Sekundi

You missed out!

+381 65 208 93 13

SILOTOP Filter za Silose za Cement: Vrhunska Oprema za Efikasno Otprašivanje


U industriji praškastih materijala, posebno u cementnoj industriji, održavanje čistoće vazduha i smanjenje prašine su od ključne važnosti. SILOTOP filteri, koji su dostupni kroz SVEN Commerce DOO, predstavljaju najnaprednije rešenje za otprašivanje silosa za cement. Ovi filteri nisu samo pouzdani već i izuzetno efikasni, nudeći brojne prednosti za vašu industrijsku opremu za silose.

Osnovne Karakteristike SILOTOP Filtera

SILOTOP filteri su cilindrično oblikovani odprašivači za silose za cement, namenjeni ventilaciji pneumatski punjenih silosa. Njihovo telo je izrađeno od nerđajućeg čelika, što garantuje dugotrajnost i otpornost na koroziju. Vertikalno postavljeni POLYPLEAT® filterski elementi omogućavaju optimalnu filtraciju vazduha. Ovaj dizajn ne samo da povećava efikasnost filtracije, već i smanjuje potreban prostor za filtere.

Ključne specifikacije uključuju:

 • Dimenzije: Prečnik od 800 mm (31,5 inča) sa različitim modelima koji imaju površinu filtracije od 24,5 m².
 • Visina: Maksimalna visina u zatvorenom stanju je 1.100 mm, dok je u otvorenom stanju 1.850 mm.
 • Težina: 79 kg

Tehnologija i Performanse

Filter koristi naprednu tehnologiju otprašivanja, omogućavajući minimalne emisije prašine od manje od 1 mg/Nm³. Zahvaljujući specijalnim POLYPLEAT® filterskim elementima i integrisanim Venturi osovinama, vazduh koji prolazi kroz filter je maksimalno očišćen, dok posebni pneumatski ventili omogućavaju automatsko čišćenje filtera svakih 30 sekundi.

Prednosti:

 • Efikasna Filtracija: Sa certifikatom EN ISO 16890-1:2016, grupa ISO ePM 2.565%, SILOTOP filteri pružaju izvanrednu filtraciju vazduha.
 • Ušteda: Do 50% niži godišnji troškovi održavanja zbog smanjenog potroška vazduha i do 30% uštede na rezervnim delovima.
 • Brže Punjenje Silosa: Do 20% brži ciklus punjenja silosa u standardnim test uslovima.

Jednostavno Održavanje i Zamena

SILOTOP filteri su dizajnirani sa fokusom na lakoću održavanja i zamene filterskih elemenata. Integrisani pneumatski sistem za čišćenje vazduhom omogućava dugotrajno održavanje filtera bez potrebe za čestim intervencijama. Zamena filterskih elemenata je jednostavna i može je obaviti jedan operater, čime se smanjuje potreba za dodatnom radnom snagom.

Dodatne Karakteristike:

 • Ekološki Prihvatljivo: Korišćenje eco-friendly filterskih medija.
 • Kompaktan Dizajn: Telo prečnika 800 mm sa zaštitnim poklopcem koji se lako otvara pomoću gasnog cilindra.
 • Sigurnost: Zaključavajući zaštitni poklopac i integrisana zaštita od vremenskih uslova.
 • Elektronski Merač Diferencijalnog Pritiska: Omogućava precizno praćenje performansi filtera.
 • Pribor za Uzorkovanje Emisija: Za jednostavno i sigurno uzimanje uzoraka emisija prašine.


SILOTOP filteri za silose za cement, dostupni kroz SVEN Commerce DOO, predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe u oblasti otprašivanja. Njihova visoka efikasnost, jednostavno održavanje i značajne uštede čine ih idealnim izborom za svaku industriju koja koristi opremu za silose. Iskoristite našu specijalnu ponudu i obezbedite vrhunsku zaštitu i čistoću za vaše postrojenje.

Za dodatne informacije i narudžbine, kontaktirajte SVEN Commerce DOO. Naš tim stručnjaka je uvek tu da vam pomogne da odaberete najbolje rešenje za vaše potrebe


SILOTOP Filter je proizvodnja Turska po EU STANDARDIMA

SVEN Commerce prodaje filtere kompanije Mega Tech End

>
>